Cum să întreținem diferite tipuri de mobilier

Nu contează cât de atent ești cu mobilierul tău, întotdeauna pot avea loc accidente. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ai grijă de mobilierul tău și să îl întreții cât mai corect posibil. Există atât de multe moduri diferite în care poți face acest lucru. Iată o selecție de lucruri cheie de care trebuie să ții cont pentru a te asigura că piesele tale de mobilier sunt cât mai protejate și îngrijite posibil.

Citeste mai mult
537 views

Cât costă mobilierul personalizat?

Mulți oameni presupun că mobilierul personalizat este peste bugetului lor. Ei cred automat că piesele produse în masă sunt alegerea mai economică. Ceea ce s-ar putea să nu înțeleagă, totuși, este cât de mult efort și măiestrie sunt necesare pentru a crea piese de mobilier la comandă. Prețurile mobilei la comandă sunt doar o reflectare a calității produsului.

Citeste mai mult
715 views

Masa de sufragerie: cum o alegem pe cea mai bună?

Când renovați sau proiectați un spațiu, cum ar fi sufrageria, prima alegere importantă de făcut este masa. Trebuie să vă alegeți cu grijă masa din sufragerie. Masa va fi dispusa în centrul camerei si ne va induce prima impresie despre cameră. Toate celelalte elemente de mobilier ale acestei camere se învârt în jurul mesei. Adesea credem că a avea un stil preferat în minte este suficient pentru a lua o decizie bună. Fie că este modern, clasic sau contemporan, stabilirea unui stil nu este suficient pentru a găsi cea mai bună masă pentru tine.

Citeste mai mult
759 views
Product added to wishlist

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.