Executati mobila la comanda?

DA. Realizam la comanda orice tip de mobilier din PAL melaminat sau furniruit si MDF. Putem realiza orice model de mobila, la orice dimensiune, folosind orice tip de material si orice nuante.

Faceti mobila si dupa schitele sau proiectele clientului?

Evident. Orice schita, fotografie sau proiect al clientului, orice fotografie dintr-o revista sau de pe internet poate constitui un model de plecare pentru realizarea pieselor de mobilier.

Va deplasati la domiciliul clientului pentru masuratori?

DA. Un consultant Home-Style.ro se va deplasa la domiciliul sau sediul clientului pentru a efectua masuratorile necesare pentru realizarea mobilierului si pentru a-i oferi consiliere tehnica. Acest serviciu este gratuit. Proiectarea este asigurata de firma noastra.

Oferiti montaj si transport?

DA. Asiguram transport gratuit pentru comenzile ce depasesc suma de 5000 lei

Ce se intampla dupa ce obtin oferta de pret pentru mobila la comanda?

In cazul in care oferta este acceptata se va stabili o intrevedere pentru masuratorile finale si stabilirea ultimelor detalii. Urmeaza apoi semnarea unui contract dupa care mobilierul va intra in productie.

Care este garantia produselor?

Toate produsele achizitionate prin Home-Style.ro sunt insotite de certificate de garantie. Perioada de garantie variaza in functie de produsul achizitionat. Home-Style.ro are contracte clare cu colaboratorii sai in ceea ce priveste garantia produselor furnizate, iar intreaga responsabilitate revine acestora. In cazul mobilierului la comanda garantia este de pana la 5 ani pentru vicii de fabricatie.

Unde pot fi vazute produsele?

Adresa 1: Bd. Ghencea, nr.134, Sector 6, Bucuresti, tel: 0760.710.730

Adresa 2: Bd. Ghencea, nr. 79, Sector 6, Bucuresti, tel: 0768.673.193

Product added to wishlist

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.