Mobila Bucatarie Clasica

Mobila Bucatarie Clasica

“Oldies but goldies” – O expresie ce se aplica si cand vine vorba de mobila bucatarie clasica. Pentru cei care prefera designul clasic al mobilierului, Home-Style este alegerea potrivita. Impreuna cu designul clasic, intr-o stransa legatura si de mare importanta sunt si accesoriile, ce isi pun amprenta in designul de ansamblu al mobilierului pentru bucatarie.

Combinand fronturile antichizate din MDF, impreuna cu accesorii vintage, mobila bucatarie clasica va fi intotdeauna primitoare si calduroasa si va atrage privirile si admiratia prietenilor dumneavoastra.

Mobila Bucatarie Clasica

Mobila Bucatarie Clasica Kathy

006
Mobila bucatarie clasica Kathy - realizata din lemn masiv, aspect inedit si elegant, perfect pentru orice bucatarie a iubitorilor de clasic
Mobila Bucatarie Clasica

Mobila Bucatarie Clasica Nina

009
Mobila bucatarie clasica Nina - perfecta pentru spatii generoase, combinatie clasica din doua culori, design atragator realizat in stil clasic
Product added to wishlist

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.