Mobila Dressing

Mobila Dressing

Clasicul sifonier, a fost inlocuit de catre mobila dressing cu usurinta, datorita elegantei, designurilor moderne si compartimentarii practice.

Tinutele aranjata pe umerase, tricourile, pantalonii, incaltamintea – toate acestea au un loc special creat in mobila dressing.

Sertare, rafturi, spatii de depozitare generoase  sau compacte, pentru o casa moderna, chic, la current cu tendintele in mobilier.

La Home-Style.ro veti gasi o gama impresionanta de mobila dressing, de calitate superioara, moderna, trendy, pentru toate gusturile.

De asemenea, realizam si mobila la comanda, pentru un concept unic, potrivit caracterului dumneavoastra.

Mobila Dressing

Mobila Dressing Angel

001
Mobila dressing Angel - compartimentare pentru optimizarea spatiului, gama de mobila dressing cu design elegant, configuratie interioara polite, sertare, bare umerase.
Mobila Dressing

Mobila Dressing Lucius

002
Mobila dressing Lucius - spatii depozitare generoase, dedicate hainelor aranjate pe umerase, impachetate, cat si pantofilor, design modern, ofera un ambient elegant
Mobila Dressing

Mobila Dressing Serge

003
Mobila dressing Serge - creaza un ambient placut, elegant si organizat, ingenios compartimentata pentru depozitarea hainelor lungi, scurte, impachetate sau pe umeras
Mobila Dressing

Mobila Dressing Terri

004
Mobila dressing Terri - design modern, si compartimentare realizata pentru functionalitate deplina. Contine rafturi generoase, spatii cu bara pentru umerase.
Mobila Dressing

Mobila Dressing  Julie

005
Mobila dressing  Julie - luxuriant, elegant compartimentat, spatiu optimizat pentru functionalitate, design inedit ce ofera un ambient aerisit si modern.
Mobila Dressing

Mobila Dressing Rosanna

006
Mobila dressing Rosanna - aspect inedit si elegant datorita texturilor, ofera un spatiu aerisit, si datorita spatiului optimizat, garderoba dumneavoastra va fi mereu organizata
Mobila Dressing

Mobila Dressing Sidony

007
Mobila dressing Sidony - lux si eleganta, spatiu optimizat si inteligent compartimentat, ceea ce va permite sa aveti intotdeauna garderoba organizata si la indemana
Mobila Dressing

Mobila Dressing Alderic

008
Mobila dressing Alderic - compacta, realizata pentru optimizarea spatiului, design elegant si modern, compartimentare pentru intreaga dumneavoastra garderoba.
Mobila Dressing

Mobila Dressing Enzo

009
Mobila dressing Enzo - creata in linii elegante, stil minimalist, ingenios compartimentat, suporturi umerase, polite suspendate, pantofar si sertare pentru organizarea garderobei
Mobila Dressing

Mobila Dressing Astrid

010
Mobila dressing Astrid - modern, minimalist, elegant si luxos, cu spatii de depozitare optimizate pentru organizarea hainelor, suporturi umerase, polite suspendate
Product added to wishlist

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.